Logboek brandmeldinstallatie

Als eigenaar van een gebouw heeft u een wettelijke verantwoordelijkheid om de brandveiligheid van uw pand te waarborgen.

Het bijhouden van het logboek hoort bij deze verantwoordelijkheid. In het logboek worden gegevens zoals de installatie-, onderhouds- en inspectiedata van de brandmeldinstallatie vastgelegd.

Het is belangrijk om het logboek up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat het altijd beschikbaar is voor brandweer- en inspectiediensten tijdens controles.

Als een logboek van de brandmeldinstallatie niet goed wordt bijgehouden, kan dit leiden tot verschillende risico’s en problemen.

Hierdoor kan de veiligheid van personen en gebouwen in gevaar komen en kunnen er juridische consequenties en verhoogde kosten ontstaan.

Het is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat het logboek regelmatig wordt bijgewerkt en dat alle inspecties en onderhoudsactiviteiten correct worden gedocumenteerd.

Op deze manier wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften en kan er snel en efficiënt worden gereageerd in geval van een noodgeval.

Visser Beveiliging heeft 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid. U kan voor het logboek van uw installatie bij ons terecht.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 0111 46 80 60
Mail naar info@visserbeveiligingen.nl


Vestiging Zierikzee
Vissersdijk 40
4301 ND Zierikzee


Overname Visser Beveiligingen