Over ons

Onze visie en missie

Eerst en vooral, wat is nu eigenlijk “veiligheid”?

Als je het even googled krijg je dit te lezen: veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiële oorzaken.

In dat laatste speelt Visser Beveiligingen een grote rol, want onze missie bestaat uit het volgende: de wereld, meerbepaald, jouw wereld veiliger maken. Of het nu mensen zijn of gebouwen, goederen of processen, dit alles beveiligen wij door het aanbieden van een constante kwaliteit. En deze kwaliteit kunnen we leveren dankzij onze basis, onze fundering…

Een fundering die bestaat uit goed opgeleide medewerkers die werken met technologisch hoogstaande materialen waardoor we kwaliteit kunnen afleveren. Kwaliteit die ervoor zorgt dat u zich veilig voelt. U kan ons vertrouwen dat wij uw wereld veilig maken!

Advies en installatie

Visser Beveiligingen is een VEB erkend beveiligingsbedrijf met ervaring op het gebied van inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen en camerasystemen. Zowel voor het MKB – Industrie – Niet-Zakelijke Markt en Particulieren.

Visser Beveiligingen ( voormalig Ing Jaap Visser ) geeft al bijna 25 jaar advies en werkt met betrouwbare vakmensen.

Wij kenmerken ons door onze flexibiliteit in planning en uitvoering. Daarbij staat de nazorg bij ons hoog in het vaandel. Visser Beveiligingen levert oplossingen die uw arbeidsproces of leefwijze niet verstoren en die het gevoel van veiligheid vergroten. Aan de basis van elk project − groot of klein − ligt een gedegen risicoanalyse.

Periodiek onderhoud

Een storing aan uw installatie komt altijd ongelegen. Door jaarlijks onderhoud kan een groot deel van de storingen voorkomen worden, doordat eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Het is belangrijk om uw installatie in goede conditie te houden. Daarom kunt u bij ons  terecht voor een onderhoudscontract van uw installaties.

Storing

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 0111 46 80 60
Mail naar info@visserbeveiligingen.nl


Vestiging Zierikzee
Vissersdijk 40
4301 ND Zierikzee


Overname Visser Beveiligingen