Intercomsystemen

Anno 2023 zijn er veel mogelijkheden en keuzes in de wereld van intercomsystemen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige deurintercom, deurbel met camera of zeer uitgebreid video intercomsysteem, wij leveren een ruim assortiment producten.

Als uitgangspunt leveren wij de standaard intercomsystemen.

Een eenvoudig, maar goed werkend intercomsysteem, uit te breiden met een extra beldrukker en binnentoestel. In de volksmond wordt dit ook vaak een deurtelefoon genoemd.

Naast dit standaard intercomsysteem hebben wij het 2-draads intercomsysteem en ip intercomsystemen.

Intercomsystemen worden veelvuldig toegepast en zijn in 2 groepen in te delen.

De eerste groep is de klassieke audio verbinding waarbij men kan horen, spreken om vervolgens een deur te openen. Belangrijk gegeven is dat men hierbij geen beeld heeft en dus moet vertrouwen op de stem van de bezoeker.

De tweede groep intercomsystemen is het meest toegepaste. Hierbij heeft men naast de audio ook beeld. Zo kunnen we verifiëren wie er voor de deur staat door niet alleen de stem maar ook het beeld te bekijken.

Intercomsystemen kunnen op vele mogelijke manieren worden aangelegd, denk hierbij aan de bestaande bekabeling hergebruiken, nieuwe verbindingen op basis van IP, of draadloze technieken wanneer bekabeling echt geen optie is.

Periodiek onderhoud

Een storing aan uw installatie komt altijd ongelegen. Door jaarlijks onderhoud kan een groot deel van de storingen voorkomen worden, doordat eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Het is belangrijk om uw installatie in goede conditie te houden. Daarom kunt u bij ons  terecht voor een onderhoudscontract van uw installatie.

Storing

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 0111 46 80 60
Mail naar info@visserbeveiligingen.nl


Vestiging Zierikzee
Vissersdijk 40
4301 ND Zierikzee


Overname Visser Beveiligingen