Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een onmisbaar onderdeel binnen de brandbeveiliging van een pand. Een brandmeldinstallatie ontdekt een eventuele brand in een vroeg stadium, zodat iedereen op tijd gewaarschuwd kan worden. Alle voorzieningen binnen de brandmeldinstallatie worden automatisch geactiveerd zodat iedereen het pand zo spoedig mogelijk en veilig kunnen verlaten.

Complete brandmeldinstallatie

Bij Visser Beveiligingen weten we alles over brandbeveiliging: welke regelgeving is er, welke aandachtspunten zijn belangrijk en hoe pas je brandbeveiliging het beste toe?

Dankzij onze werkwijze kunt u uw brandveiligheid volledig aan ons uitbesteden: van concept tot realisatie en natuurlijk ook het onderhoud.

Is een brandmeldinstallatie verplicht voor mijn pand?

In het bouwbesluit van 2012 staat aangegeven in welke situaties een brandmeldinstallatie verplicht is. In de meeste gevallen gaat het om situaties waarbij het niet mogelijk is om een brand snel te ontdekken en de aanwezigen in het gebouw te waarschuwen door middel van roepen. Denk bijvoorbeeld aan grote en/of onoverzichtelijke gebouwen. Hoe uitgebreid de brandmeldinstallatie moet zijn ligt aan de grootte van het gebouw. Naarmate het gebouw groter en hoger wordt en het gebruik van het gebouw meer risico’s met zich meebrengt, wordt de brandmeldinstallatie uitgebreider. 

Type brandmeldinstallaties

Visser Beveiligingen is partner van Hertek, Tef en Siemens. Net als ons hebben deze bedrijven al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging. Door onze goede ervaring met hun brandmeldinstallaties bevelen we met regelmaat brandmeldinstallaties van deze merk aan. Wanneer u liever een brandmeldinstallatie van een ander merk wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Als specialisten met 25 jaar kennis en ervaring weten we als een ander hoe de brandveiligheid van uw pand gegarandeerd kan worden.

Voor uw brandmeldinstallatie kunnen we de volgende werkzaamheden verrichten:

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 0111 46 80 60
Mail naar info@visserbeveiligingen.nl


Vestiging Zierikzee
Vissersdijk 40
4301 ND Zierikzee


Overname Visser Beveiligingen