Onze manier van werken

Stap 1: Vrijblijvend advies

We beginnen een traject altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. U zit op dat moment dus nog helemaal nergens aan vast. Tijdens het adviesgesprek maakt u kennis met onze deskundige adviseurs. Iemand komt bij u op locatie langs om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van advies op maat. Zo weten onze adviseurs precies welke installatie rondom brandbeveiliging voor uw pand het best toepasbaar of het meest praktisch is.

Na het uitbrengen van het vrijblijvend advies, rekening houdend met uw wensen, kunt u ons akkoord geven om met de uitwerking van alle besproken punten aan de slag te gaan.

Stap 2: Uitwerking

Na het adviesgesprek starten we  met de uitwerking. Dit houdt in dat er een Programma van Eisen wordt opgesteld en dat er een projectering wordt gemaakt. Een projectering houdt in dat onze adviseur gaat kijken waar alles geplaatst moet worden, bv brandblussers en brandmelders.

In het geval van ondernemingen markeren we op een bouwtekening alle locaties waar brandbeveiliging wordt toegepast. Voor woonhuizen wordt het niet altijd uitgetekend, maar wel altijd duidelijk omschreven.

Het resultaat van de uitwerking bespreken wij graag met u. Mocht u dan nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze. En in het geval dat u nog aanvullingen of opmerkingen heeft, dan kijken wij hier nogmaals naar voor u. Bij akkoord gaan we verder met de volgende stap.

Stap 3: Leveren en installeren

Naar aanleiding van de uitwerking gaan we alle materialen verzamelen en/of bestellen. Bepaalde zaken zijn op voorraad, maar er zijn ook altijd dingen die we nog moeten bestellen. Hierbij werken wij uitsluitend samen met leveranciers met wie wij goede ervaringen hebben. Dit geeft u ook weer de zekerheid dat wij alleen producten van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid gebruiken voor uw brandbeveiliging.

We maken met u een afspraak wanneer de levering en installatie plaats gaat vinden, zodat u weet wanneer de brandbeveiliging op orde is. Als u een bepaalde datum heeft waarvoor de brandbeveiliging op orde moet zijn, dan doen wij ons uiterste best om dat voor u te realiseren. De installatie gebeurt conform NEN 2535 en onze monteurs zijn in het bezit van de benodigde certificeringen, waardoor u zonder zorgen kunt vertrouwen op onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle vragen die u voor, tijdens of na de installatie heeft, beantwoorden we met alle plezier. Wij zien service leveren als één van onze belangrijkste factoren. Daar mag u dus op rekenen!

Stap 4: Beheer en onderhoud

U heeft voor uw pand net een nieuwe brandmeldinstallatie aangeschaft. Deze is keurig netjes geïnstalleerd  en alle componenten werken naar behoren. U denkt misschien dat u voorlopig wel even klaar bent, want zo’n brandmeldinstallatie is een behoorlijke investering. U voelt zich veilig in uw pand, want het pand is voorzien van een werkende brandmeldinstallatie.

Diezelfde brandmeldinstallatie dient echter ook onderhouden en ev beheerd te worden. Het onderhoud dient jaarlijks plaats te vinden en moet uitgevoerd worden door een gecertificeerd onderhoudsbedrijf, hiervoor kan u rekenen op ons.

Ook als het beheer van toepassing is op uw pand kan u op ons rekenen.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 0111 46 80 60
Mail naar info@visserbeveiligingen.nl


Vestiging Zierikzee
Vissersdijk 40
4301 ND Zierikzee


Overname Visser Beveiligingen